Naše ponuka
 
 
 
 
 

Symbolizuj své vřelé spojení

  1. Všechny šperky vyrábíme na míru u nás v ateliéru symbolů
  2. Grafický design gravírování vytváříme vždy ještě před samotnou výrobou. Můžete jej libovolně měnit a upravovat.
  3. Zdarma vyměníme šňůrku, změníme velikost či délku kdykoli od objednání
  4. Každý šperk je balen v designové dárkové krabičce

Vyrábíme šperky, ale k vám putují symboly spojení

U nás mají šperky symbolický význam. Spojují se vzpomínkami, láskami, dětmi, domácími mazlíčky, vyjadřují naši osobnost a život. Všechny naše šperky jsou vyráběny ručně u nás v ateliéru symbolů s láskou a péčí. Vždy volíme vřelý přístup a klademe důraz na spokojenost zákazníka.

Zvolte šperk

Ať už sáhnete po náhrdelníku, náramku nebo jiném doplňku, na výběr máte různé barvy kovu i šňůrek. Všechny šperky nabízíme ve variaci stříbrná, zlatá a růžovozlatá, mnohé také v černé barvě. Po rozkliknutí jednotlivých produktů si můžete zvolit dostupnou variantu.

Vzorkovník šňůrek

Nejpreferovanější barva šňůrky je BROZNOVÁ (dříve béžovovozlatá)

Navrhněte vlastní design

Téměř každému šperku umíme vytvořit jedinečný design díky gravírování. Každý kousek, který lze gravírovat, má tuto možnost v nabídce po rozkliknutí.

Nemusíte se však bát, jak bude výsledek vypadat. Všem objednávkám zasíláme grafický návrh gravírování ještě před samotnou výrobou. Návrh můžete libovolně měnit a upravovat, dokud nebudete 100% spokojeni.

1. Klasický text

Umíme gravírovat jakýkoli text od jmen a dat až po citáty a motá. Ke každému textu můžete přidat jednoduchý symbol jako srdíčka, hvězdičky, nekonečno a různé emotikony. V takovém případě zvolte možnost gravírování: text, případně symbol.

2. Vlastnoručně psaný text

Speciální význam dávají šperku vlastnoručně psané texty. Jak vytvořit vlastnoručně psaný text se dočtete v tomto článku.

3. Reálné otisky lidí i zvířátek

Velmi častým motivem pro gravírování jsou reálné otisky rukou a chodidel. Návod jak vytvořit správný otisk pro gravírování naleznete zde. Poradit si však umíme téměř s jakýmkoli otiskem, neváhejte se na nás obráit, rádi vám poradíme a probereme možnosti.

Tuto stránku pro vás právě připravujeme, děkujeme za vaši trpělivost ♥

V případě jakýchkoli otázek, případně nejasností nás prosím kontaktujte zde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze